top of page

Coaching voor volwassenen die willen (blijven) leren en groeien

​

 

Het leren stopt niet als we 18 jaar worden. Hoe mooi zou het zijn als we dan al allemaal onze rugzak vol zouden hebben met vaardigheden, waarmee we de uitdagingen die ooit nog op ons pad komen het hoofd kunnen bieden. Maar zo werkt het helaas vaak niet. Je zult in je leven lang uitdagingen tegenkomen, groot of klein en that’s life.ges to the font.We leven in een tijd en een land waarin we meer dan ooit kansen hebben om onszelf te kunnen zijn. Maar juist omdat de kaders vervagen zie je ook steeds meer mensen zoeken naar wie ze zijn en wat ze willen. Hoe mooi dat de drempel om hulp te vragen lager wordt en steeds meer mensen in zichzelf investeren.

 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je persoonlijke ontwikkeling? Ik loop graag een stukje mee op je pad. Ik beloof geen quick fix, maar wel inzichten en een beter beeld over de programma’s die automatisch gaan lopen in je brein. Waardoor het zo lastig en spannend kan zijn om dingen te veranderen.

Want wie je bent en hoe jij het leven ziet en wilt leven kan op ieder moment veranderen. Dit staat niet vast, ook niet na je 18de. Het kan wel meer moeite kosten omdat bepaalde patronen zijn ingesleten, ook kan het een bepaalde reactie van je omgeving oproepen. Motivatie, lef en doorzettingsvermogen is dan nodig om je eigen pad te lopen. En je leven te leven zoals jij het wilt. Daar doe je niemand kwaad mee of te kort. Iedereen heeft de verantwoordelijkheid over zijn eigen leven en het is zonde als je gaat leven naar de maatstaven van een ander.

O.a. door het gebruik van NLP technieken leer je meer flexibiliteit in je gedrag en ervaar je meer keuzemogelijkheden. Waar je eerst alleen weg A zag, krijg je de kans om doormiddel van coaching ook weg B en wellicht C te ontdekken.

Reminder: Je hebt alle recht om je beste leven te leven! En hoe dat er voor jou uitziet kun jij alleen beslissen.

 

Denk je na het lezen van de bovenstaande tekst, misschien kan zij mij wel verder helpen. Ontvang je graag meer informatie of vind je het fijn om eerst een keer de sfeer te proeven?  Neem dan contact met me op, via welk kanaal voor jou het fijnste is. Mocht het zijn dat ik je niet verder kan helpen, dan breng ik je graag in contact met degene die dat wel kan!

embarrassed-young-redhead-tattooed-female-biting-her-underlip-while-shrugging-with-raised-
IST_7696_01706 [Omgezet].png
bottom of page