top of page
 • Kan school deze begeleiding niet bieden?
  Helaas is dit vaak niet het geval. Vaak is op school de tijd beperkt en voor het aanleren van vaardigheden is het juist goed om voor een bepaalde tijd, voldoende tijd te investeren. Daarnaast mist de school vaak ook de handjes om deze begeleiding op te pakken en soms ook de kennis.
 • Waarom één op één begeleiding?
  Iedereen is uniek en anders, zeker ook in hoe je nieuwe vaardigheden aanleert. Tijdens de één op één begeleiding kan het tempo, de oefeningen en inhoud volledig aanpassen aan wat jij nodig hebt.
 • Hoe kan ik de titel bewerken of verwijderen?
  Jazeker, is er contact met school. Op de meeste basisscholen in de regio ben ik een bekend gezicht. Daardoor zijn de lijntjes kort en kan ik de begeleiding nog beter aansluiten.
 • Hoelang duurt een traject?
  Dit ligt volledig aan de zorgvraag. Ook hierbij is het maatwerk. Tijdens het intakegesprek kan ik wel een inschatting geven van de duur van het traject.
 • Is er een vergoeding via gemeente of zorgverzekering?
  Soms is er een vergoeding via PGB of gemeente mogelijk.
 • Waarom ook begeleiding voor volwassenen?
  Bij iedere cursus kwamen er dingen naar voren waarbij ik me afvroeg waarom ons dit vroeger niet is aangeleerd. Door al die inzichten kreeg ik meer begrip voor mezelf en kan ik veel beter bewuste keuzes maken. Ik ben aan de NLP opleiding bij Marianne Verrijt in eerste instantie begonnen voor mijn eigen ontwikkeling. Daar heb ik zelf ervaren en bij andere gezien, hoe de NLP technieken zorgen voor meer keuze vrijheid. En dat gun ik iedereen!
 • Afspraak onder schooltijd of juist daarna?
  Dit is voor ieder kind verschillend. Het ene kind heeft na schooltijd echt de puf niet meer, terwijl een ander nog prima aan de slag kan. Dus ook hierin is het afhankelijk van hulpvraag en/of behoefte. Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs zijn de afspraken altijd na schooltijd
 • Wat als het uurtarief voor mij te hoog is?
  Als het uurtarief een probleem is, ga ik graag met u in gesprek om een passende oplossing te zoeken.
bottom of page