top of page

Jouw methode werkt fantastisch

Je hebt onze zoon super goed geholpen. Hij loopt regelmatig ergens vast met huiswerk maken, vooral rekenen.

Jouw methode werkt fantastisch, je laat hem zijn hoofd leegmaken (door alles op een briefje te schrijven en weg te leggen) zodat er weer plek is voor nieuwe dingen.
Resultaat: hij kan makkelijker leren en denkt dit zelfs nu thuis te kunnen wat in Coronatijd bijna onmogelijk leek.

Dus zet je goede werk voort, het loont zich enorm, dank!

Inge Berg
Moeder Jordy

Vol zelfvertrouwen nu!

Martje heeft onze zoon Jan fantastisch weer op weg geholpen. Door 2 lockdowns in belangrijke schooljaren (groep 3 en 4) had Jan echt een achterstand opgelopen met rekenen. Na overleg met school en Martje is Martje samen met Jan (1 uur per week) opnieuw met de rekenstof begonnen, terug naar begin groep 3. Nu gaat Jan inmiddels naar groep 6 en gaat hij mooi volgens het gemiddelde weer mee. Rekenen is nog steeds niet zijn beste vak maar hij voelt zichzelf niet meer dom in de klas en is vol zelfvertrouwen nu. Jan ging ook nooit met tegenzin naar de bijles omdat het voor hem meer voelde als een uurtje spelen ;). 

Martje heeft fijn contact met school, heeft veel kennis van de leerstof en de gang van zaken binnen verschillende soorten onderwijs. 
En buiten dat vinden wij Martje een heel leuk en fijn persoon, gewoon een leuk mens!

Anneke Kuenen

Leerkracht en intern begeleider Basisschool Matthias

We ervaren de samenwerking met Martje als erg prettig. Ze is kundig, heeft kennis van zaken en neemt het welbevinden van de kinderen heel serieus.
We hopen nog vaak gebruik te mogen maken van je diensten.

Lisa en Annemarie
(leerkracht en intern begeleider Basisschool Matthias).

Jan-Willem Strijbosch

Tijdens de coaching die ik in de opleiding tot NLP Master Practitioner  van Martje mag ontvangen en hoe ik haar anderen zie coachen vallen mij twee dingen op. Enerzijds is Martje haarscherp en weet ze precies de juiste vragen te stellen om je in beweging te krijgen en je coachvraag beet te pakken. Anderzijds kijkt ze met heel veel zachtheid en zonder oordeel naar je. Daardoor voel je je gedragen in je proces en lijkt het alsof je een goed gesprek met elkaar voert, zodat het ook gewoon leuk blijft om door Martje gecoacht te worden.

Jan-Willem Strijbosch
Teamleider, coach en begeleider van organisatie- en familieopstellingen.

Iemand die hem begrijpt

Sinds onze zoon op school gecoacht wordt door Martje heeft hij iemand die hem begrijpt, hem ziet en hem momenten van rust biedt in zijn hoofd. Hij mag bij haar zijn wie hij is en leren hoe hij leert. Martje kijkt en onderzoekt welke leermethode passend is en probeert de vertaalslag te maken naar de klas.  Ze probeert hem het nut en waarom van leren te laten inzien, biedt hem uitdaging en ondersteunt hem bij zaken die hij lastig vindt”

Chantal Schluep

Wij zijn zeer tevreden

Zij heeft het rekenen opnieuw uitgelegd en met een stappenplan voor leessommen onze dochter er doorheen geholpen.  Op school heeft Martje  ook aangegeven om maar 1 rekenmethode te hanteren en niet 3 of 4 die de rekenmethode op school hanteert. Samen met Martje en school is er toen een traject afgesproken om zo onze dochter verder te helpen.  Nu zit ze in groep 8 en zit ze op de leerlijn waar een groep 8er op moet zitten. Waar ze eerst een achterstand op had in groep 4. We zijn ongeveer 1,5 jaar bij Martje geweest. We zij haar ook heel dankbaar,  voor wat gekomen is. Onze dochter heeft het wel moeten doen,  maar met de  ondersteuning van Martje en in samen spraak met school is het allemaal gelukt. 

Er was ook tijd en ruimte als hij zijn dag niet had

We hebben het hartstikke goed bij je gehad en Niels bleef hierdoor leren en lezen fijn vinden. Er was ook tijd en ruimte als hij zijn dag niet had en het leren toch niet zo goed zou gaan. Daarnaast ben je natuurlijk ook een hartstikke lief en leuk mens. 

Cindy Roodbeen

Groepsleerkracht Hans

Beste Martje,
Het volgende schrijf je op je website:
Ik werk op een positieve, oplossingsgerichte en planmatige wijze met als doel dat uw kind vaardigheden leert die hem of haar helpen op weg naar volwassenheid.

Dit heb ik ook zo ervaren bij de begeleiding van een van de kinderen in de groep.
Bedankt voor je inzet. Ook volgend jaar gaan we verder met het ondersteunen en begeleiden van kinderen op hun weg naar volwassenheid.

 
Gr Hans
Groepsleerkracht

Wekelijks "uitje"

Onze zwaar dyslectische zoon kwam jaren geleden altijd vrolijk thuis van z'n wekelijkse "uitje" bij Martje. Hij schrijft nu zonder enige moeite belangrijke mailtjes en flinke verslagen. Wat heeft hij veel geleerd bij jou, Martje! 

Marjo Vloet

Rust en vertrouwen

Onze dochter Linne kwam niet mee met rekenen in groep 3, ze blokkeerde in de klas regelmatig en ze vond rekenen het stomste vak ooit. Al bij de intake wist Martje de vinger op de zere plek te leggen en binnen no-time ging ze met stappen vooruit in de klas. Met veel plezier ging Linne naar Martje om 'rekenspelletjes te spelen' en inmiddels vindt ze rekenen op school leuk en kan ze prima mee met de klas. Martje haar rust, vertrouwen en positiviteit hebben Linne - niet alleen met rekenen, ook in algemeenheid - een welkom steuntje in de rug gegeven.

Marjolein van Doorne
Moeder van Linne (7)

Professionele aanpak

Een professionele en gerichte aanpak waarbij de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind ook gezien wordt.

Annemieke Derks
Intern begeleider Bakelgeert

Meer zelfvertrouwen

Wij, en dan in het bijzonder onze zoon, is heel blij met de begeleiding van Martje. Haar persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat hij beter grip krijgt op de lesstof, meer zelfvertrouwen krijgt en daarom geen hekel meer heeft aan rekenen. En als het een keertje niet zo lekker gaat, dan heeft Martje aandacht voor de oorzaak van het probleem. Op een prettige manier vooruitgang boeken, dat is voor iedereen goed!

Willeke Cornelissen 

Veilig bij haar

Martje is een topper! Een fijn mens waar je mee kunt lachen en waarmee je een goed en fijn gesprek kunt voeren.

Als coach is Martje goed in het meebewegen met wat er is. Alles is oké en mág.. en dat voel je! Martje staat naast je en is betrokken met je. Je voelt je veilig bij haar. Martje brengt ook speelsheid en enthousiasme met zich mee wat zorgt voor een luchtige en fijne sfeer tijdens het coachen. Je merkt dat Martje geniet van je proces en van al de inzichten die je opdoet. 

Lieve Martje, ga vooral door met alle mooie dingen die je doet! 

Marloes Jacobs

Enorm bevlogen

Enorm bevlogen en gedreven is zoals ik Martje ken vanuit het werkveld (leerkracht en ib-er op basisschool de Bonckert). 
 
Met welbevinden als basis, biedt Martje veel kinderen een veilige plek om tot leren te komen op een manier die goed bij het kind past. 
Loes van Kesteren
Groepsleerkracht Bonckert

Kijkt en luistert goed

Martje heeft onze zoon goed geholpen met de vragen die er bij sommige vakken lagen.
Ze kijkt en luistert goed en rustig naar hetgeen er nodig is voor de scholier, hierdoor voelde onze zoon zich op zijn gemak.
Hij heeft door de hulp van Martje de school goed kunnen afsluiten en alles in 1 keer gehaald.


Dank je wel.

bottom of page